A weboldal használata előtt kérjük, olvassa el jogi nyilatkozatunkat! Ez a nyilatkozat szabályozza az oldalon található mindennemű (szöveges, képi, video-, vagy hanganyag) törvényes használatát.

Bevezetés

Az alábbi webhelyet (továbbiakban, mint "Érmeoldal") kizárólag ismeretterjesztési célzattal hoztuk létre, amely nem zárja ki a tevékenységi kör bővítését a későbbiekben.

Tájékoztatjuk, hogy:

Az oldalon található adatok hitelességéért az Érmeoldal nem vállal felelősséget!

Az adatok gyűjtésekor a legnagyobb körültekintéssel jártunk el, azonban sok esetben hitelesített okmányok hiányában az Érmeoldal sem lehet biztos az adatok pontosságában, az Érmeoldal tájékoztató jelleggel működik! Az Érmeoldal nem garantálja a webhely mindennemű tartalmának helyességét, naprakészségét és teljességét.

A webhely megnyitásával elfogadja, hogy a jelen jogi nyilatkozat kötelezi Önt, mint felhasználót. Ha nem ért egyet jogi nyilatkozatunkkal, kérjük ne használja és ne látogassa az Érmeoldalt!

Szellemi tulajdonjogok

Az Érmeoldalon található mindennemű tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal valamennyi szöveg, kép, illusztráció, illetve video és egyéb anyag szerzői, vagy védjegyjogait az Érmeoldal tulajdonát képezi és a megfelelő tulajdonos engedélyével, illetve a forrás megjelölésével került a webhelyre.

Önnek jogában áll a webhely tartalmának egyes részeit kinyomtatni, merevlemezre letölteni, más személyekkel megosztani (például közösségi oldalakon), feltéve, hogy ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi.

Előzetes írásbeli jóváhagyásunk nélkül tilos:

  • Kereskedelmi célokra használni a webhelyet, illetve annak bármely részét, vagy ezek másolatát!
  • Módosítani a webhelyet, vagy annak bármely részét, belefoglalni azt bármilyen más műbe, nyomtatott dokumentumba, blogba, vagy más webhelyébe!

Felelősség

Amennyiben a Látogató az Érmeoldalon található információkra alapozva, vagy ennek eredményeként bármilyen módon közvetlenül és/vagy közvetetten adódott mindennemű káráért, illetve az azokból fakadó mindennemű károkért az Érmeoldal nem vállal felelősséget.

A webhelyen található hivatkozások

Az Érmeoldal tartalmazhat más webhelyekre mutató hivatkozásokat, amelyek nem jelentik azt evidens módon, hogy oldalunk bármilyen szoros kapcsolatban állna ezekkel a weboldalakkal, vagy tulajdonosukkal. Az ilyen webhelyekkel és a rajtuk szereplő információk hitelességéért, hiányosságaiért, vagy elavultságáért az Érmeoldal nem vállal felelősséget.

Külső információk

Ha Ön bármilyen információt, vagy anyagot küld nekünk, azzal beleegyezik, hogy az Érmeoldal stílusának megfelelően tetszésünk szerint térítésmentesen felhasználhassuk, átalakítsuk, továbbá megerősíti azt, hogy a beküldött információk és anyagok nem sértik más személyiségi- és tulajdonjogait.

A látogatók által beküldött információkat nem minden esetben van lehetőségünk ellenőrizni, illetve nem kötelességünk azok ellenőrzése. Semmiféle felelősséget nem vállalunk a beküldött információkért.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy bárminemű információt bármikor, előzetes értesítés nélkül, saját belátásunk szerint szerkesszünk, vagy eltávolítsunk a webhelyről.

Kapcsolatfelvétel

Bármilyen kérdése, vagy észrevétele van az Érmeoldallal kapcsolatban, kérjük az alábbi e-mail címen keressen bennünket:

info@ermeoldal.hu

Egyéb rendelkezések

Fenntartjuk a jogot a jelen jogi nyilatkozat előzetes, értesítés nélküli módosítására és megváltoztatására a jövőben.

© Érmeoldal 2018